Region

Svet

Neletu Karajliću pozlilo u biblioteci (Foto)

Dr Karajlić, koji ima srčanih problema, napustio manifestaciju povodom Svetskog dana knjige jer mu je zasmetala sparina

Neletu Karajliću pozlilo u biblioteci (Foto)



Dr Nele Karajlić juče je morao da napusti manifestaciju organizovanu u Biblioteci grada Beograda povodom Svetskog dana knjige. Pevač No smoking orkestra već duže ima srčanih problema, zbog čega je jedno vreme proveo i u bolnici, a lekari su mu zabranili da nastupa do daljeg i naredili mu da se strogo pridržava terapije. On je poželeo da organizatorima izađe u susret i da se druži sa čitaocima, ali je posle samo nekoliko minuta počeo da se preznojava. Taman kad mu je ekipa Kurira prišla da ga priupita kako se oseća, on je samo odmahnuo rukom i naglo je ustao.

"Vratiću se brzo" - kratko je prozborio i otišao.

"Nažalost, Nele je morao ovako brzo da napusti manifestaciju jer se osećao veoma loše. Nije mogao da izdrži gužvu i galamu. Bilo mu je pretoplo i zagušljivo, pa se zato tako kratko zadržao" - rekla je Sara Ivković Marković, portparol Biblioteke grada Beograda, koju je Karajlić telefonom obavestio o razlogu svog odlaska, prenosi Kurir.



Inače, akciju „Svi smo u biblioteci“ u ulozi bibliotekara podržali i su Prle i Tihi, odnosno Dragan Nikolić i Voja Brajović, Vlade Divac i Suzana Petričević. Voja je ljubiteljima knjige preporučio da poklone više pažnje večitim srpskim pesnicima, dok je proslavljeni košarkaš priznao da najviše voli da čita putopise. Suzana je sugrađane posavetovala da kad izađu u grad, svrate i do biblioteke, a ne samo da idu u provod.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>