Region

Svet

Seka Aleksić slavila rodjendan sa fanovima

Svetlana Seka Aleksić juče je obeležila 31. rođendan, i to velikom žurkom na kojoj nije bilo njenih kolega sa kojima se inače druži, ali je zato bilo mnogo obožavalaca!

Seka Aleksić slavila rodjendan sa fanovima



Naime, folk diva se odlučila za proslavu na jednom beogradskom splavu, na kojem su joj, pored supruga Veljka Piljikića, društvo pravili najvatreniji fanovi, i to iz celog regiona!

Sekini poštovaoci doneli su svojoj ljubimici mnoštvo poklona, a najzapaženije su bile roze rolšue, koje će joj svakako koristiti, budući da se pevačica poslednjih meseci intenzivno bavi sportom, što se i vidi po njenoj liniji. Aleksićeva se potrudila da na slavlju bude obilje ića i pića, a njeni obožavaoci obradovali su je balonima. Slušala se, naravno, Sekina muzika - njen najnoviji hit „Lom, lom“ odjekivao je svom snagom, i to u izvođenju fanova!

"Mesec dana smo se spremali za ovaj dan jer je Seka naša omiljena pevačica i mnogo je volimo, kako zbog njenih pesama, tako i zbog šarma, neposrednosti, ali i humanosti" - rekao je jedan od gostiju, dok folk zvezda nije krila oduševljenje zbog pažnje koju je dobila.

"Hvala svima na lepim željama. Danas se osećam odlično, a verujem da će naredni period biti još bolji. Fanove sam obradovala novim pesmama, a biće još iznenađenja. Ovu proslavu sam napravila specijalno za njih" - izjavila je Aleksićeva za Alo nakon što smo joj čestitali rođendan.

Seka Aleksić je od svog supruga Veljka Piljikića za rođendan dobila telefon „samsung galaksi“. Svoje oduševljenje podelila je i sa prijateljima na „tviteru“.

"Hvala mom divnom mužiću!" - napisala je pevačica.

S obzirom na to da je nekoliko dana pre rođendana pravila spisak šta bi sve volela da dobije, verujemo da joj je Veljko ispunio želju baš sa tog spiska.

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>