Region

Svet

Filip Pat: Da ima Boga, kategorija bivša žena ne bi postojala

Filip Pat ne može da preboli što je njegova bivša supruga Leontina Vukomanović bez njegovog znanja krstila njihovu dvogodišnju ćerku Luciju u Crkvi Sveta Petka na Čukarici. Istoj onoj u kojoj su se on i pevačica u septembru 2009. godine venčali.

Filip Pat: Da ima Boga, kategorija bivša žena ne bi postojalaNakon što ga je Kurir obavestio šta se desilo iza njegovih leđa i izjave koju nam je ljutit dao vređajući i crkvu i nekadašnju suprugu, a koju smo objavili u jučerašnjem tekstu, muzičar, izgleda, nije mogao da se zaustavi. On je na Fejsbuku do duboko u noć ostavljao statuse iz kojih se jasno vidi koliko ga je zabolelo ono što se desilo.

"Želim da me odmah izmeste iz Srpske pravoslavne crkve. Momentalno. Gde je šalter, pa da i to platim" - u gnevu je napisao Filip, prethodno osudivši Leontinin postupak:

"Da ima Boga, kategorija „bivša žena“ ne bi postojala! Bez imalo šale.

I nije se na tome zaustavio. Poželeo je da izbriše sve što ga na bilo koji način podseća na nju. A, naravno, tu su prvi na udaru zajednički prijatelji. Posebno oni na društvenoj mreži, prenosi Kurir.

"Dosad sam bio veoma tolerantan, a sad molim da svi oni koji su na Fejsbuku prijatelji s Leontinom Vukomanović, kasnije Pat, napuste moj profil u naredna 24 sata ili ću ja lično to da uradim. Hvala na razumevanju" - zaključio je violinista, a onda napisao da ide da pije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>