Region

Svet

Region

Petar Božović posle operacije ponovo uči da hoda

Petar Božović je u Ribarskoj banji sa svojom životnom saputnicom Snežanom Mladenović i oporavlja se od operacije levog kolena koja je izvršena 3. aprila u Banjaluci.  Slavni glumac će mesec dana provesti na rehabilitaciji, a potom se vraća u Beograd.

Petar Božović posle operacije ponovo uči da hoda



"Petru je lepo u banji, dobro se oseća i brzo oporavlja nakon operacije u kojoj mu je zamenjeno celo levo koleno"- priča Snežana Mladenović i ističe da je veoma ohrabljujuće to što je Petar već nakon deset dana pušten iz bolnice.

Uskršnje praznike proveo je u svom stanu u Beogradu, družeći se s porodicom i prijateljima.

Čak deset njegovih dobrih drugara došlo je da ga poseti i podrži. To mu je dalo još veću snagu da se bori.

Trećeg dana Uskrsa, Snežana i Petar otišli su u Ribarsku banju. Božović će u ovom čuvenom rehabilitacionom centru ostati mesec dana.

Petru je dragocena ljubav i pažnja voljene žene, koja ga od prvog dana podržava i bodri u borbi s kilogramima i problemima sa zglobovima, koji su posledica dugogodišnjeg prekomernog opterećenja. Njegov motiv je da napokon prohoda bez štapa. Hrabar je i ima ogromnu volju.

Svakoga dana, korak po korak, on po treći put uči da hoda. Prvog puta se ne seća, a drugi je bio prošle godine, nakon operacije kuka.

Kada je Snežana tu, slobodno vreme provodi u razgovoru s njom, a kada je ona u Beogradu, Petar čita tekstove i sprema nove uloge.

"Ja odlazim i vraćam se iz banje, ali plan je da provedem neko duže vreme s Petrom pred njegov povratak u Beograd" - kaže Snežana, koju njen dragi naziva: „Moj dar s neba“, prenosi Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>