Svet

Region

Anđelika Hjuston htela da bude časna sestra!

Glumica Anđelika Hjuston izjavila je da je maštala da postane časna sestra dok je bila mala, ali da se onda sve u njenom životu promenilo kada je upoznala Džeka Nikolsona!

Anđelika Hjuston htela da bude časna sestra!



Ćerka čuvenog reditelja Džona Hjustona odrasla je u idiličnom dvorcu u Irskoj, gde je njen otac dolazio u lov.

"Išla sam u običnu školu jer moj otac, koji je bio ateista, nije želeo da postanem časna sestra. Ali, ja sam to želela. Stavljala sam majčine marame na glavu i pretvarala se da je to moje prvo pričešće. Kada sam rekla ocu da želim da budem časna sestra, on je rekao: ‚To je divno dušo, kada počinješ’”.

Jedna od najpoštovanijih glumica u Holivudu dobila je „Oskara“ za film „Čast Pricijevih“ koji je njen otac režirao 1985. Partner u tom filmu joj je bio upravo Džek Nikolson. Oni su bili Bred Pit i Anđelina Džoli tokom sedamdesetih godina u Holivudu:

"Džeka sam upoznala na zabavi koju je pravila moja maćeha Sisi, peta supruga mog oca. Kada sam ga ugledala, pomislila sam: ‚On mi se dopada‘. Uvek su me privlačili loši momci, glumci i muzičari. Posle filma ‚Let iznad kukavičjeg gnezda‘ počeli smo da živimo zajedno. Sve vreme je pokušavao da me uvuče u svet glume, ali ja nisam to želela. Nisam želela da gradim karijeru na očevoj slavi. Ubrzo sam se odselila i imali smo vezu na daljinu", seća se Anđelika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>