Ostalo

Sme�no

Hurgada - Hotel "Sunrise Royal Makadi"

Ono što danas želimo da vam pokažemo jeste još jedan izvanredan hotel u Hurgadi.

Hurgada - Hotel



Nekih 40 kilometara od centra Hurgade, nalazi se još jedan u nizu od "Sunrise" hotela.
Ovoga puta to je hotel "Royal Makadi" .



Hotel sa pet zvezdica, izvanredne usluge, pa možete samo da zamislite ukoliko niste bili kako to izgleda! Imate nasu naravno "Big Blue" turističku agenciju, sa kojom smo i mi bili.



Restoran sa odličnom kuhinjom, tradicionalanom Egipatskom, a i evropska kuhinja je jako zastupljena, verovatno zbog samih gostiju koji su navikli na svoju hranu.



Ceo hotel sastoji se iz manjih zgrada, u kojima se nalaze sobe. Svaki "bungalov", da ga tako nazovem, mada ne liči na bungalov, posebna je jedinica za sebe. Imaju sve što vam je potrebno za kvalitetan odmor.



Sobe klimatizovane ,sa svim potrebnim elementima za dobar odmor, i ako volite ekskluzivu, pravo mesto za Vas!



Jako puno prostora u celom hotelskom krugu, sa prelepim šetačkim delovima, mostićima i naravno bazenima. Sami bazeni su osmišljeni da kada prođete pored njih, nećete moći da odolite a da ne uđete u vodu.



U večernjim satima su na raspolaganju diskoteka, restoran sa živom muzikom i naravno šetnja pored same obale mora.



Hotel "Royal Makadi" nalazi se uz obalu, tako da vam je od najudaljenije tačke hotela do plaže potrebno pet minuta laganog hoda. Naravno prolazite ceo krug hotela, sa raznim zanimljivostima, preko šankova, kafe barova i timova za animaciju.






Ovo su slike jednog prelepog hotela, koji mi vama predlažemo! Naravno, ako budete putovali takodje dajemo i predlog "Big Blue".

Srećan put, želi vam RTV Svet Plus.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>