Region

Svet

Emilija Kežman: Prolazim kroz pakao

Nije me varao. Bila sam sigurna da je on čovek kojeg ću voleti ceo život. Nismo se rastali zbog prevare, već zato što su nam se promenili navike, mišljenja i ambicije.

Emilija Kežman: Prolazim kroz pakao



Dan nakon što je fudbaler Mateja Kežman otkrio da će se razvesti, njegova supruga Emilija otvorila je dušu  i priznala nam da prolazi kroz pakao. Emilija tvrdi da uzrok razvoda nisu Matejine prevare, već da su se emocije među njima ugasile. Ona potvrđuje Matejinu priču da su problemi počeli pre četiri godine i da su se rastali pre dve, ali i dalje nisu podneli zahtev za razvod.

"Trenutno ne razmišljam o podnošenju zahteva za razvod jer mi je jedini prioritet da sačuvam decu od medijske hajke, ali i da ja ostanem mirne glave. Videću šta ću uraditi po tom pitanju kada se slegne prašina. Sve ovo veoma teško podnosim, poslednjih nekoliko dana život mi se pretvorilo u pakao. O Mateji ne želim ništa ružno da kažem, on će uvek biti otac moje dece. Nadam se da ćemo uspeti da iz ove situacije izađemo na najbezbolniji način" - ističe Emilija.

Ona otkriva zašto je nestala ljubav između nje i Mateje, za koju je verovala da će trajati zauvek.

"Venčali smo se veoma mladi, tada sam bila sigurna da je on čovek kojeg ću voleti ceo život. Vremenom, počeli su da nam se razlikuju navike, mišljenja i ambicije. Prestali smo da budemo tolerantni jedno prema drugom, ali su i daljina i razdvojenost zbog Matejine fudbalske karijere učinile svoje. Nismo imali samo jedan konkretan razlog kada smo odlučili da svako krene svojim putem. Problemi su krenuli pre četiri godine, a dve godine smo pokušavali da ih rešimo i nismo uspeli. Tada smo shvatili da je kraj..." - kaže Emilija.

Priznaje da joj etiketa prevarene žene, koju su joj nalepili mediji, veoma smeta i napominje da nisu tačne priče da su je navodne Matejine ljubavnice uznemiravale.

"Nikakve Matejine ljubavnice, devojke i prijateljice nisu kucale na moja vrata. Ne znam ko pokušava da prljav veš iz mog stana iznese u javnost jer sam privatni život dugo uspevala da sačuvam od medija. Teško mi je, sve ovo je psihički nepodnošljivo za mene i moju porodicu jer svakog dana strahujemo šta ćemo pročitati u novinama. Bitno mi je samo da decu zaštitim od toga" - kaže Emilija.

Ona napominje da joj Marina Tadić, s kojom mediju povezuju njenog supruga, nije prijateljica iako pevačica tvrdi suprotno.

"Mateja me je upoznao sa tom Marinom u jednom tatu-studiju, u kom sam se tetovirala. Samo smo se pozdravile... Ne znam zašto je izjavljivala da se druži sa mnom jer to nije istina. Verovatno je imala debeo razlog da to kaže, ali ona zaista nije moja drugarica" - kaže Emilija.

Iako su odlučili da se razvedu, Mateja i Emilija i dalje zajedno žive dok se on ne skući u drugom stanu.

"Iako su se Matejini i moji emotivni putevi razišli, mi i dalje zajedno doručkujemo, pijemo kafu, gledamo TV... Sve to našoj deci Aleksandri, Lazaru i Jakovu ne ukazuje da nešto nije u redu. Malo sam zabrinuta kako će deca reagovati kad se Mateja preseli, mada su oni navikli da on nije sa njima 24 sata dnevno. Zbog njegove profesije često ga nisu viđali i po dva meseca, pa se tešim da im njegov odlazak iz kuće možda neće biti stresan" - zaključuje Emilija.

Izvor: Press
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>