Region

Svet

Miloš Bojanić: Imam dokaz protiv Zorice Brunclik

Rijaliti program“ Miloša Bojanića i Zorice Brunclik, posle gotovo dve godine od završetka rijaliti šoua „Farma“, juče je nastavljen, ali ovoga puta u sudnici, gde su se pevači ponovo sreli!

Miloš Bojanić: Imam dokaz protiv Zorice Brunclik



Susret Bojanića i Brunclikove dogodio se povodom tužbe pevačice koja je svog kolegu odlučila krivično da goni zbog njegove izjave da je svoj stan dobila od svoje nekadašnje stranke JUL. Tokom prvog ročišta izjavu je dala samo Zorica, koja je, kako „Alo!“ saznaje od dobro obaveštenog izvora, sudu dostavila dokument o podizanju stambenog kredita zahvaljujući kome je kupila sporni stan.

"Pred sudijom izjavu je dala samo Zorica Brunclik, koja je najpre izjavila da je tužbu podnela kako bi sprala ljagu sa svog imena i dokazala da stan nije dobila ni od koga. Posle iskaza o dešavanjima u rijalitiju „Farma“, tokom kojeg je došlo do uvrede, ona je sudiji predočila dokument o podignutom stambenom kreditu. Kako sam čuo, zastupnik Miloša Bojanića pitao je Brunclikovu koliko u dinarima iznosi kredit i da li ga je otplatila ili ga još uvek otplaćuje, na šta je ona odgovorila da ne zna i da se time ne bavi" - za Alo je ispričao izvor blizak sukobljenim stranama.

Nakon prvog održanog ročišta, izjavu je najpre dala zastupnica Zorice Brunclik.

"Mislim da treba još vremena, s obzirom na to da je Miloš, koji je prvi put došao na sud, i ovoga puta izbegao da bude saslušan, tako da se 7. maja vidimo ponovo. Izbegao je da da izjavu putem svojih manipulacija" - izjavila je advokat Maja Perović za Alo, a prvo ročište i izjavu zastupnice Brunclikove prokomentarisao je i Miloš Bojanić.

"Ja nisam mogao da manipulišem da se odloži ročište jer nisam ni dobio reč od sudije, koja je najpre dala reč Zorici. A zbog sudijine bolesti ročište je odloženo za 7. maj. Sada ja pozivam Zoricu da dođe da se pogledamo u oči i da ona sasluša šta ja imam da kažem, a ja ću pozvati svedoka koji je bio u komisiji kada je njoj dodeljen stan. Čisto da se zna, ja uvek raspolažem dokazima" - otkrio je Bojanić.

Sukob Miloša i Zorice će definitivno potrajati jer, kako je otkrila zastupnica Brunclikove, i Bojanić je tužio njenu štićenicu za klevetu!

"Miloš je podneo privatnu krivičnu tužbu protiv gospođe Aranđelović za krivično delo uvrede vezano za emisiju „Farma“, ali pošto se šest puta nije pojavio kao privatni tužilac, predmet je vraćen sudiji i pretpostavljam da od toga neće biti ništa. On prilično neozbiljno postupa kao privatni tužilac - istakla je Maja Perović, dok Bojanić kaže:
- O tome koliko sam ja neozbiljan tužitelj dokazaću na sudu, ali svoju ozbiljnost sam dokazao i u rijalitiju „Farma“ kada sam pobedio zahvaljujući glasovima publike" - istakao je Bojanić za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>