Region

Svet

Vesna Djogani zaboravila da priča sa medijima (Video)

Izgleda da duga medijska pauza Vesni Đogani ni malo nije prijala, pošto je prilikom davanja intervjua ekipi "Ekskluziva" potpuno zablokirala i konstantno nizala lapsuse.

Vesna Djogani zaboravila da priča sa medijima (Video)



"Mi se ne bojimo da, da,da .....Sad sam se zbunila" - rekla je kroz smeh Vesna i dodala: "Mi se ustvari.... Nas ne mrzi da radimo stalno".

Grupa trenutno radi na novom albumu, a Vesna je objasnila kakve pesme uskoro možemo da očekujemo: "Spremamo nove lepe pesme, neke su možda malo narodnjačke, neke će biti za svadbe i veselja. Poigrali smo se malo sa devojkama koje očajnički žele da se udaju" - rekla je Vesna.

Vesna i Đole godinama žive u vanbračnoj zajedniici, a na pitanje novinarke da li će se uskoro udati, pevačica kaže: "I don't know (ne znam), još uvek nisam udata žena, mačka pečena" - izjavila je Vesna kroz osmeh, a stiče se utisak da joj ovakav status savršeno odgovara.

Na kraju razgovora Vesna je shvatila da se nije baš najbolje snašla u intervjuu, ali i otkrila da joj je to slaba strana: "Sad sam verovatno imate brdo materijala, izlupetala sam se, ali dok ja skockam u svojoj glavi šta konkretno hoću da kažem, ali generalno tu sam slaba. Eto, ne bi trebalo da otkrijem svoje mane, ali eto" - zaključila je Vesna na kraju razgovora.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>