Region

Svet

Vendi napala estradu: Seka je pokretni celulit sa pilećim mozgom (Foto)

Znamo da je Vendi oštrog jezika, poznata je i po tučama na pijaci, po njenim rečima ona je uvek napadnuta i brani se od svih koji njoj žele zlo.

Vendi napala estradu: Seka je pokretni celulit sa pilećim mozgom (Foto)Po Vendi napad jeste najbolja odbrana, jer je u toku jučerašnjeg dana iz čista mira "napala" pola estrade i podvela ih pod "lista za odstrel".

Prenosimo vam njenu "listu" i šta je Vendi napisala pored slike svakog od njih:
 
Na prvom mestu nalazi se Ceca uz propratni tekst:

- Kriminal biznis strategija i jahačica apokalipse.
 
Zorana Pavić koje se Vendi setila iz nepoznatog razloga:

- Mečka sa šifonjerskim vratom. Lokomotiva i poželjna udavača na selima koja jednim potezom strese sve plodove sa drveta! Kvazimodo.

Dara Bubamara je po Vendi ništa drugo do bubašvaba:

- Bubašvaba koja ni gej muškarca ne zna da zadovolji. Mali frižider u koji se zaleđuju laži, pa tako i lažne marke. Dobro je da uz sebe nosi plastične kese, za svaki slučaj. Ispošćena ku**žderka.Goca Tržan je sledeća na spisku za odstrel za koju Vendi nije štedela reči:

- Četveronoga i krivonoga. Da li taj debeli morž stvarno misli da je narod u toj meri zainteresovan da čita kada ona ode u Wc da s**e, a kada se samo isprdi žestoko?
 
O Maji Nikolić pisala je o zanosu njenog sjaja u očima:

- Jedan od dva nedoprcana čoveka, sa ludačkim sjajem u očima. Šatirana suflerica Crne štikle. Lakše je preskočiti nego zaobići. Antireklama za drogu. Zašto su joj oči uvek tako sjajne i ogromne?Miloš Bojanić je još i najbolje prošao:

- Čovek koji se okliznuo na babanu i povredio oko.
 
Ni Nataša Bekvalac nije ostala nepošteđena:

- Ustala sam, padala je kiša i ja sam počela da plačem.
 
Mina Kostić je na spisku zbog "inteligencije":

- Mala cigančica koja liči na zalizanog retarda. Nivo inteligencije manji od broja obuće. Duhovna pustoš i mentalna pornografija.Uz verovatno najgoru sliku Seke Aleksić dodat je i komentar:

- Pokretni celulit sa pilećim mozgom.
 
Zlata Petrović:

- Nepromišljeni šporet - majstor, koji samo izlazi iz rerne, a ne može nikako da shvati šta reklamira, pošto nema ništa reprezentativno. Zapravo ona je kao svitac koji se ponosi svojim svetlećim d**etom, a pri tom apsolutno ništa ne osvetljava.
 
Bivši učesnik "Farme" Bata Zdravković:

- Zunzara CC, plagijator bez muda. On je kao kafa "3u1". Lepuškast, dobro peva, imitira, ali je u svemu tome tanak i bez ličnog pečata. Meketavi gušter koji bespotrebno trpuće okicama.
 
Ni Marijanu Mateus nije zaobišla:

- Majmunica nejasnog zanimanja, samo za galantnu gospodu.
 
Saša Popović joj je izgleda stao na žulj:

- Recept za GRAND(ioznu) karijeru : Prodaš kravu i obradiš rošavog.
 
Na listi se našao i Dragan Marković Palma i Lea Kiš koja je za Vendi samo marginalac.
 
Još voditelja je naravno na listi, ko drugi nego Ivan Ivanović:

- Parodija na Svetog Sisoja, tako da svi koji žele da se pomole neka to urade 9. oktobra negde kod autoputa. Neka se i*oraju kod žute trake i onda pravac kod njega u kancelariju. Čovek kome je on oličenje humora ima inteligencije u sebi koliko i prosečan točak!
 
Da li će Vendi zbog ove liste snositi posledice u vidu tužbi, jer moramo priznati u nekim opisima ima dovoljno motiva za to, prenosi Puls.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>