Region

Svet

Sanja Marinković: Mladi glumci ne žele da gostuju sa narodnjacima

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković otkrila je koliko joj je teško da dođe do gostiju, kao i da su mladi glumci jako zahtevni što se tiče dolaska u njenu emisju.

Sanja Marinković: Mladi glumci ne žele da gostuju sa narodnjacima



"Mlađi glumci, ali ne ova poslednja generacija koja se pojavila sa “Montevideom”, nego prethodna. To je bilo strašno. ‘Neću na ovu temu, neću na onu, hoću samo kad mi izađe film… Pa onda biraju društvo. Glavne ‘fore’ su im ‘Hoću samo sa kulturnom ekipom – neću narodnjake, neću učesnike rijalitija" - kaže Sanje i dodaje:

"Trudim se da svima izađem u susret, jer je poenta emisije da se oni osećaju prijatno kako bi dali sve od sebe. I dobro je kad imate nespojive goste – i po starosti, i po obrazovanju, i po interesovanjima. Ali ako me neko toliko uslovljava da zbog njega ostajem bez tri gosta, onda ću, naravno, prvo njega da eliminišem. Nova generacija glumaca je shvatila da je sve to šou biznis i da treba da gostuju u emisijama gde će ostaviti utisak na gledaoce”, rekla je Sanja Marinković za Novosti i dodala sa kim je najlakše sarađivati: “Najprofesionalniji su pevači. Gotovo nikad ne biraju ni pitanja ni društvo. Oni su shvatili da su tu da bi izreklamirali sebe i šta ih briga ko sedi pored. I uvek dolaze na vreme. Veliki profesionalci su i političari" - izjavila je Sanja Marinković za Novosti.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>