Region

Svet

Ava Karabatić: Možda se i udam u Beogradu

Hrvatska manekenka i učesnica rijalitija "Survivor" Ava Karabatić rešila je da nađe dečka iz Srbije. Pa pošto je naišla na odbijanje mankena Vlade Vuksanovića koji je za nju izjavio da mu je jako dobra prijateljica, Ava je bacila oko na našeg poznatog glumca Sergeja Trifunovića.

Ava Karabatić: Možda se i udam u Beogradu



"Sergej je veoma simpatičan, pametan i duhovit dečko. Ostavio je snažan utisak na mene već prilikom upoznavanja. Njegove duhovite opaske su me oborile s nogu, smejali smo se kad smo shvatili da imamo potpuno isti ukus za filmove. On je izuzetan glumac, obožavam sve njegove filmove. Čak mi je obećao da će me pripremiti za prijemni ispit na glumačkoj akademiji u Beogradu. Kako je krenulo, možda se i udam u Beogradu”" - rekla je Ava za Press.

Ava je takođe dodala da kada se bude preselila za Beograd, potrudiće se i da dospe na naslovne strane nekog muškog magazina:

“Nemam ništa protiv skidanja, volim izazovne fotografije. Žena treba da pokaže ono čime se ponosi. San mi je da se slikam za srpski “Plejboj”, “Maksim” i “CKM”, poručuje starleta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>