Region

Svet

Maja Nikolić: Boriću se do poslednje kapi krvi!

Posle pisanja Kurira da će Maji Nikolić najverovatnije biti oduzeto starateljstvo nad petogodišnjim sinom Lazarom, pošto su veštaci utvrdi da je Vuk Kandić podoban roditelj, što za pevačicu nisu mogli da kažu, ona je dala ispovest za nedeljnik Stori.

Maja Nikolić: Boriću se do poslednje kapi krvi!


U tom tekstu tvrdi da će se za dete boriti do kraja.

- U životu sam prebrodila veoma teške situacije pa zato imam snage da sve ovo podnosim stoički. Preživela sam pet komatoznih stanja i dva puta doživela kliničku smrt. Međutim, ja živim za svoje sinove. Nadam se da je ovo Lazaru poslednja golgota koju proživljava jer se psiha deteta formira do pete godine, a on je u tom uzrastu prošao i najveće muke. Da sam znala koliko će moj sin patiti, i dalje bih bila žrtva tog nakaznog braka u kom su sve emocije umrle - kazala je Maja.

Ona Lazara duže vremena viđa samo dva dana u sedmici.

-  Reč je o privremenoj meri izrečenoj zbog toga što je za 24 dana, koliko sam provela na Farmi, Vuk sve završio u svoju korist. Za svoje sinove boriću se do poslednje kapi krvi jer mi se dešava velika nepravda - kazala je pevačica, koja uz Lazara ima petnaestogodišnjeg sina Novaka.

Viber

Izvor: Svet Plus


>