Region

Svet

Otac Andreja Pejića Vlada Pejić: Moj sin je jednostavno prelep!

Maneken Andrej Pejić postao je poznat u svetu kao androgeni model, zbog lepote koja mu omogućava da se slika i šeta pistom i kao ženski i kao muški maneken. Iako njegov otac Vlada Pejić koji živi u Tuzli doživljava neprijatnosti na ulici, ponosan je na svog sina i tvrdi da je preslikan on iz srednjoškolskih dana.

Otac Andreja Pejića Vlada Pejić: Moj sin je jednostavno prelep!



"Nisam se mešao ni kad je birao čime će se baviti, pa mu se ne bih sad uzimao ni slavu. Neka uživa on u tome. Bio je u Tuzli pre dva-tri meseca, a dolaze i on i njegova majka kod mene u Hrvatsku. Imamo sasvim normalnu komunikaciju",priča je Vlada Pejić.

On kaže da često sluša ružne stvari o sinu koje pričaju sugrađani i komšija, ali uprkos tome, odobrava sve što Andrej radi.

"Pa šta ću sad, on je moj sin, ne mogu se odreći svog deteta. Jeste čudan ljudima ovde, znate kakav je Balkan. Da je ostao ovde, nikada ništa ne bi uradio. Ovde ljudi to ne razumeju, previše smo mi konzervativni", smatra Pejić.

Na pitanje na koga Andrej liči, ponosni otac odgovara da je on njegova slika i prilika.

"Na tatu, na tatu. I visinom i likom, potpuno je preslikan. Još iz gimnazijskih dana, pa nemam nikakve razlike. Jedino što tata sad nema toliko kose", rekao je kroz smeh Vlada Pejić, piše 24sata.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>