Region

Svet

Ana Bebić i dalje neutešna zbog smrti najbolje prijateljice

Ana Bebić još uvek ne može da preboli svoju najbolju prijateljicu Milenu Dalmaciju, nastradalu u požaru u novosadskoj diskoteci “Kontrast”. U želji da se skloni iz haosa kojim je okružena, mlada pevačica se sklonila kod roditelja u Hrvatskoj.

Ana Bebić i dalje neutešna zbog smrti najbolje prijateljice



Od tragedije Ana je prestala da se javlja na mobilni telefon, a njen dečko Filip Miletić kaže da joj je i dalje teško i da će kod roditelja u Metkoviću probati da makar malo ublaži stres.

“Poslao sam Anu kod njenih u Hrvatsku. Mnogo je napeta i pod stresom, non-stop razmišlja o Mileni i svaka pomisao na nju joj pravi haos u glavi. U Hrvatskoj je već nedelju dana i pošto je sa svojima, mislim da će joj biti bolje. Mora da proba bar malo da se opusti”, rekao je za Puls poznati kompozitor, i dodao: “Sve je ovo za nas strašno, a za nju posebno, ona je baš emotivna i osetljiva i sad je vrlo slaba. Osim što treba da se suoči s gubitkom prijateljice, Ana je u velikom šoku i zato što je i sama te večeri bila u toj diskoteci i za dlaku izvukla živu glavu”, navodi Miletić.

Ana Bebić nakon tragedije otkazala je sve nastupe i u narednom periodu neće se baviti pevanjem.

Izvor: Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>