Region

Svet

Vip Survivor: Izbačeni Radovan i Žare, žestoka svadja Mie i Jelene

U plemenima  Matambo i Boruka veoma je napeta situacija zbog plemsnskog saveta. Radovan se vraća sa Ostrva odbačenih veseo i nasmejan. Priznaje svojim saigračima da su se on i Aleksandra ljubili, što je ostatak plemena ispratio ovacijama.

Vip Survivor: Izbačeni Radovan i Žare, žestoka svadja Mie i Jelene



Marko otkriva da je tokom borbe čuo da Sebastijan daje Vladi instrukcije o izbacivanju i kaže da je pravi kandidat za pobednika obično daleko od očiju, da je neprimetan i da svakako nije neko koga svi očekuju da vide kao pobednika. I još kaže da je, na primer, Maja Lena ozbiljan igrač jer je dobra na borbama i u kampu. Aleks je ubeđena da su žene same krive za svoje poraze jer nisu izgradile međusobno poverenje, nego su se mnogo uzdale u muškarce.

Na Ostrvu odbačenih umalo nije došlo do fizičkog obračuna između Mije i Jelene, jer je poznata glumica rekla Jeleni da „laže kao pas“, na šta je Jelena htela iz kože da iskoči i optužuje glumicu da je histerična i da glumata čim vidi kameru. Mia uzvraća istim komplimentom i pred Stanijom kaže da je Jelena rekla da i Stanija i Aleksandra glumataju.

Jelena: "To nije istina jer ja Staniju ne znam iz drugog plemena, a ovde ona ima te svoje editorijale i ja nju pdoržavam. A Aleksandra ovde uglavnom veći deo vremena spava.“ I zaključuje: „Vi ste najkvarnija osoba ovde. Ja imam pravo da vas udarim“. Gospođa Mia, sa osmehom: „Vi nemate pravo da me udarite, zato što vi lažete“. I nastavljaju svađu, sa sve persiranjem. Jedino oko čega su se složile jeste da Kristina vodi kadrovsku politiku u Matambu, da ima svoj paln čišćenja i da ne trpi nikoga ko je jak.

Milanu teško pada izbacivanje jer su svi super i moli Andriju da ne traži od njega da nekoga izdvoji. Neven traži da se ne ponavljaju poglavice dok se svi ne izvrte. Sve u svemu, glasanje protiče u velikoj tenziji i na kraju, po principu „eci peci pec“, igru napušta Žare. Marko i on su u jednom trenutku imali izjednačen broj glasova, pa Marku nije svejedno. Ali, nema vremena za razmišljanje, valja promeniti mesta jer stiže Matambo.

Uz hamburgere i pomfrit, oslabljena Boruka sluša izlaganje „ljubičastih“ kolega. Sebastijan je šokiran Žaretovim izbacivanjem, misli da mu je Ava presudila, na šta se Ava zagrcnula. Malo pričaju o kokoški, malo o predstojećem ujedinjenju, Andrija pita Maju kako će sa mamom ako je izbace. Maja: „Preživeću“. Andrija: „Tebi je survajvor sa mamom, Majo“. Malo smeha, malo šale, tek glasanje u Matambu protiče bez velike napetosti. Iako do poslednjeg trenutka niko nije znao za koga će da glasa, izgleda da su Radovanove ljubavne avanture presudile i on se vraća svojoj dragoj.

Za razliku od Radovana ranije, Žaretov dolazak nije dočekan toplom dobrodošlicom. Mia se labavo rukuje sa njim, Jelena momentalno leže u krevet, bez pozdrava, Stanija mu se bledo osmehuje. Jedino ga Aleksandra dočekuje kurtoazno. Žare izjavljuje da nije tragedija što je izbačen, hvali kamp i obećava da će se povinovati pravilima ako mu odgovaraju. A ako ne, kaže, veliko je ostrvo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>