Region

Svet

Razvodi se Mateja Kežman?!

Bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Mateja Kežman razvodi se od supruge Emilije, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenih izvora. Kežman iz dugogodišnjeg braka ima troje dece - ćerku Aleksandru i sinove Lazara i Jakova.

Razvodi se Mateja Kežman?!



"Mateja već duže vreme ne živi sa suprugom, a pitanje je vremena kada će to i ozvaničiti. On brine o Emiliji i njihovoj deci, ali njih dvoje nemaju više mnogo zajedničkih trenutaka, pa se Mateja u poslednje vreme često može videti u beogradskim klubovima u sitne sate", otkriva sagovornik ovog portala.

Baš u pomenutim klubovima, Kežmanu u poslednje vreme najčešće društvo pravi upravo atraktivna pevačica Marina Tadić. Iako su njih dvoje u nekoliko navrata demantovali da su u vezi, ističući da je reč o prijateljstvu, beogradska čaršija već mesecima "ispira usta" njihovom tajnom vezom.

"Da li zbog njegovog braka i neraščišćenih odnosa sa suprugom ili nečeg trećeg, tek njih dvoje nisu javno pokazivali naklonost. A onda se pre nekoliko meseci pročulo da su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom prestoničkom klubu i tada su počela nagađanja", ističe izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>