Region

Svet

Go-go igračica Jelena Djokić: Nisam dobila pare za seks (Foto)

Go-go igračica Jelena Đokić ulaskom u rijaliti "Parovi" postala je glavna tema medija zbog svog slobodnog ponašanja u vili. Iako je u paru sa Dejanom Glušićem ušla u takmičenje, Jelena je ubrzo završila u krevetu sa Daliborom Ristićem.

Go-go igračica Jelena Djokić: Nisam dobila pare za seks (Foto)



U intervjuu za portal Svet Plus Jelena je otkrila kako se sada oseća zbog svega što je prikazala u rijalitiju i kakve utiske nosi.

" Parovi su za mene jedno prelepo iskustvo, nosim super utiske i ne kajem se ni zbog čega. Ponovo bih sve isto uradila. Najbitnije mi je da su moji roditelji i prijatelji uz mene, a šta će drugi ljudi da kažu, iskreno me ne zanima" - kaže Jelena i dodadaje da su Stevan i Saška zasluženo pobedili i da je ona navijala za njih.

"Navijala sam za Stevana i Sašku i jako mi je drago što su oni pobedili. Sa njima i Mišom ću jedino ostati u kontaktu, od ostalih sam i očekivala negativne komentare. Tačno sam znala kome smetam, a kome ne. Tako da sa ostalima nema potrebe da glumim prijateljstvo".

U rijaliti je ušla sa Dejanom, ali njihov mnogo blizak odnos nas je u nekim momentima jako zbunjivao, pa smo Jelenu pitali da li su njih dvoje samo prijatelji ili postoji i nešto više:



"Dejan i ja smo samo prijatelji, upoznali smo se pre pet godina u Crnoj Gori  na jednom od mojih nastupa, pošto je on di džej. Njegova podrška mi je puno značila tokom takmičenja i on je moj jako dobar prijatelj. Nismo želeli da budemo kao ostali učesnici, jer se pola učesnika foliralo da je u vezi":

Jelena kaže da nije zaljubljive prirode i da je trenutno slobodna:  "Nisam zaljubljive prirode i u Parove sam ušla kao slobodna. U vezi sa Dačom sebe ne mogu da zamislim. On se nekako u kući prvi našao i eto dogodilo se, ne kajem se zbog toga. Fizički mi se dopao, ali vezu sa njim ne mogu da zamislim".

Iako je njeno ponašanje bilo i previše slobodno, Jelena kaže da je ona takva i u privatnom životu i da nikakva gluma nije postojala:



"Nisam glumila, to sam zaista ja. Moji prijatelji to najbolje znaju i nije postojala ni jedna trunka foliranja. Znam da su ostali pomislili da je bio šou, mnogi su me pitali koliko sam para dobila za seks, ali ponavljam to sam bila ja i  ne kajem se zbog toga".

Jelena kaže da bi ušla u još neki rijaliti, ali ovoga puta bi volela da se takmiči za nagradu. Inače, dobila je mnogo poslovnih ponuda, ali trenutno odmara i priprema se za sezonu u Crnoj Gori.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>