Region

Svet

Finalista Prvog glasa Srbije Igor Terzija u emisiji VIP Špajz na radiju Svet Plus (Video)

U emisiji VIP Špajz ugostili smo mladog pevača iz Subotice Igora Terziju inače učesnika i finalistu prvog glasa Srbije.

Finalista Prvog glasa Srbije Igor Terzija u emisiji VIP Špajz na radiju Svet Plus (Video)



Za takmičenje se prijavio sasvim slučajno, videvši reklamu na televiziji u kojoj se pozivaju mladi i talentovani pevači, kako bi se izborili za svoj san i postali Prvi glas Srbije. Njemu je taj san, po propozicijama takmičenja za malo izmakao, ali mu je taj šou program svakako doneo sve ono što je skromno i očekivao.

Ovih dana se odlučuje o daljim koracima saradnje između njega i organizatora takmičenja, i kako kaže Igor, veoma je zadovoljan tokom pregovora.

O samom učešću u takmičenju Igor ima samo reči hvale. Od Vlade Georgieva, Saše Miloševića Mareta kao i ostalih je dosta toga naučio i presrećan je što je imao tu šansu da se kroz to takmičenje predstavi široj javnosti.

Ono o čemu se često špekulisalo po štampi rešio je da razjasni svima da on i Nevena Đorđević nisu bili u ljubavnoj vezi pa tako nisu imali šta da raskidaju:

"Sve su to novinari sami smilili, bili smo im zanimljivi, pa su to iskoristili kako bi imali neku priču. Nevena i ja smo odlični prijatelji, i to je sve", kaže Igor.

Svojim fanovima poručuje da imaju vere u sebe i da će jedino tako napredovati, a obećao im je i singl koji će izaći sredinom maja meseca.

Ukoliko ste propustili ovu emisiju, delove razgovora možete poslušati u audio sekciji našeg portala.



Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>