Region

Svet

Marko Bulat: I dalje sam zaljubljen u svoju bivšu ženu

Pevač Marko Bulat koji se skoro razveo od svoje supruge Maje sa kojom je bio 18 godina, a od toga 13 godina u braku, i dalje je zaljubljen u nju. Bulat se trenutno posvetio svom novom albumu koji će izaći u ovoj godini, ali što se tiče emotivnog života smatra da će teško naći nekoga u skorije vreme.

Marko Bulat: I dalje sam zaljubljen u svoju bivšu ženu



"Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno" – rekao je Marko za Blic, kome je razvod vrlo teško pao.

On se trenutno posvetio svojim poslovnim obavezama, kao i fakultetskim aktivnostima, odnosno slikanju fresaka.

"Prikupio sam sve pesme pa bi trebalo da mi album izađe u ovoj godini. Vreme je za novi album, s obzirom da mi je poslednji izašao 2009. godine. Trenutno imam gostovanja, jer ne stižem zbog fakultetskih obaveza, druga sam godina freskopisa na Akademiji srpske pravoslavne crkve. Posle srednje škole hteo sam da upišem Fakultet likovnih umetnosti, ali sam otišao u vojsku i slučajno počeo da pevam. Do prošle godine sam radio četiri dana nedeljno i onda sam odlučio da se posvetim i toj ljubavi, slikanju i spojio dve ljubavi, ljubav prema bogu i ljubav prema slikanju" – kazao je popularni pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>