Region

Svet

Večeras finale Parova! Ko nosi kući glavnu nagradu?

Nakon tri meseca, koliko je trejao ovaj rijaliti šou program, došlo je vreme da saznamo ko će sa sobom kući poneti glavnu nagradu 100.000 evra i automobil.

Večeras finale Parova! Ko nosi kući glavnu nagradu?



"Voleo bih da pobede Sonja Kocić i Strahinja", rekao je Stevan Radivojević. Strahinja je bio ubeđen da će pobediti Nikola Paunović i Sonja, a zatim se okrenuo Marku Miljkoviću i Dei Tošić.

"Ako pogodim i pobede Marko i Dea, otvaram proročku agenciju", rekao je Strahinja. Ubeđen da će pobediti Saška Matić i Stevan Radivojević, Nikola Paunović je obećao:

"Ako pobedim, sve vas vodim na put. Ovde sam upoznao odlične ljude, Strahinju i Marka i nadam se da ću negovati to prijateljstvo i napolju. Ne verujem da je presudno što je neko duže ovde, jer su Milan i Ceca bili ovde od početka, a dobili su svega sedam odsto glasova".

Martina Rajić smatra da su prave ljubavi samo one između nje i princa Mihaila i Marka i Dee, pa je logično da gledaoci to prepoznaju. Finalisti su noć pre izlaska iz vile iskreno pričali o svemu što im je nedostajalo u rijalitiju.

"Teško mi je bilo da ležim pored Miše i da ne možemo da vodimo ljubav, jer su svuda kamere", rekla je Martina Rajic. Nikola Paunović se složio da mu je najviše nedostajao seks i da se zbog toga ugojio, pošto je svo zadovoljstvo nalazio u hrani.

"Posle pedesetog dana sam se navikao bez seksa", bio je iskren i Marko Miljković. Sonja Petrović je rekla da joj nedostaje vožnja autobusom. Noć pred finale, finalisti su lajali na zvezde i pevali pesme pevača Kneza.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>