Region

Svet

Dive: Gabi, Meri i Tereza na zajedničkoj turneji po Srbiji! (Video)

Tri legendarne pevačice zabavne muzike Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija zajednički će pod imenom DIVE održati koncerte u Srbiji – 10. maja u Domu vojske u Nišu, 11. maja u Sava centru u Beogradu i 13. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Dive: Gabi, Meri i Tereza na zajedničkoj turneji po Srbiji! (Video)



Tri dive iz Hrvatske, tri prepoznatljiva glasa, uz prateći orkestar pod vodstvom džez gitariste Ante Gela, tokom dvočasovnih koncerata u Nišu, Beogradu i Novom Sadu izmenjivaće se na pozornici pevajući najveće hitove svojih dugogodišnjih i plodnih karijera. Srpska publika moći će ponovo da uživa u nastupu Tereze Kesovije, jedine pevačice sa naših prostora koja je uspela da četiri puta rasproda prestižnu dvoranu parisku Olimpiju, čije su izvedbe pesama odavno evergrini - "O nono, dobri moj nono", "Nauči me", "Kad se jednom vratiš ti", "Prijatelji stari gdje ste"…

- Nas tri smo različite, a upravo te različitosti su nam dragocjene – objašnjava Tereza koje su vrline koncerta "DIVA", dok njena koleginica Gabi Novak ističe:

- Mi smo pune emocija koje samo prenosimo na publiku i ona nam to trostruko vraća.

Ulaznice za beogradski koncert DIVA od petka se mogu naći po ceni 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko mreža Eventim i Card service. Uskoro će biti poznate i cene ulaznica za Niš i Novi Sad, prenosi B 92.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>