Region

Svet

Vip Survivor: Žestoka svadja Mie i Nevena, Ava muškarcima riba gaće

Čudna strujanja na kostarikanskim obalama. Žene dižu glas, muškarci se izvinjavaju, odbačeni postaju prijatelji, a neprijatelji još jači neprijatelji. Izvinjenja, žalbe, primedbe, amandmani i poneka ljubavna iskra. Ko preživi, pričaće.Uskomešali su se duhovi na Ostrvu odbačenih. Posle trijumfa nad Jelenom, Stanija je ponovo s vetrom u leđa. Mirno, ali izokola, zamera Miji koja ne dozvoljava da joj se iko petlja u kuhinju, što Stanija pripisuje glumičinoj sujeti.

Vip Survivor: Žestoka svadja Mie i Nevena, Ava muškarcima riba gaće



Sujeta tek stupa na scenu kada im se pridruži Neven u potrazi za tajnim imunitetom. Samo što je kročio na ostrvo, upada u sukob sa Mijom oko starih nerašćišćenih računa. Mia mu ne veruje da je nije lagao za glasanje, a njemu ne pada na pamet da joj se pravda. Epilog: Mia će mu otkazati saradnju po povratku u civilizaciju, a najverovatnije i prijateljstvo.

Sa druge strane, Neven se izvinjava Jeleni zbog paljbe koju je osuo na nju, i njih dvoje zakopavaju ratne sekire. I Stanija dobija obrazloženje da je liferovana zbog dugog jezika i ponašanja prema muškarcima, što kod Jelene izaziva salvu smeha. Ona izjavljuje da ne bi trpela takvo ponašanje, a još kad joj Stanija kaže da Ava muškarcima riba gaće, čarape i patike, u Jeleni se budi Klara Cetkin i sledi poduži, ali zanimljiv monolog o pravima žena. I zaključuje da sa „muškarcima nešto debelo nije u redu privatno kad se tako ponašaju“.

Za to vreme žene u Boruki doživljavaju nove šokove. Aleksandra je na meti Žareta koji se dere na nju jer mu je zamerila da je „zamara“. U žaru ljutnje, Žare joj govori da je nezahvalna i da bi trebalo da mu kaže bar „hvala“ što rmbači za nju dok se ona luftira na plaži i da posle ne treba da se čudi ako je izbace jer sama radi na svom izbacivanju. Aleksandra prekida „hvala- ti- Žare- monolog“ jednim propisnim brecanjem i odlaskom na plažu. Ni Marku se ne sviđa tretman žena u Boruki. Kaže, sve je počelo Žaretovom konstatacijom da treba da štede hranu jer je nema dosta, na šta je Aleksandra izjavila da nema nameru da gladuje.

 Pa ni Marku nije jasno zašto bi gladovali kad je ostrvo puno hrane i mogućnosti: „Žene u Boruki su utučene. Mi smo u Matambu imali mnogo manje, ali smo bili veseli i opušteni i naše žene su bile srećne i nasmejane. I sa tim manje koliko smo imali, ispostavilo se da imamo više od ovih koji štede“. Ni Martini ne prija boravak u „spartanskom“ plemenu. Nju takođe muči i predstojeći Plemenac jer ne zna za koga da glasa, a ne bi da ispadne nepravedna.

U Matambu, pak, vlada sasvim drugačija atmosfera. Aleks, Radovan i Kristina ćaskaju o Aleksandri i Radovan ponovo izjavljuje da mu se sviđa Makedonka. Kristina i Aleks slute romansu i navijaju za njih dvoje. Sebastijan se jada Aleks da mu je hladno i da ne spava i da mu ne prija boravak u Matambu jer nema uslova za spavanje. Aleks se slaže za uslove, ali ne i za atmosferu: njoj je mnogo lepše i toplije ovde gde su ljudi opušteni, nego tamo gde je vojna disciplina. Ognjen je takođe malo olabavio i sada uživa u kulinarskim sposobnostima Maje Lene, za koju kaže da je slatka i mila devojka, ali da se ne bi snašla sama na ostrvu. Maja Lena negira da „ima nečega“ između nje i Ognjena, a jutrošnje buđenje u njegovom zagrljaju pravda hladnoćom.

Pred Borukom je nov zadatak: mala borba. Neven se pridružuje plemenu na igri i Boruka usmerava sve svoje snage na osvajanje crnog ili duplog glasa. Pred njima je teška slagalica, a samo četvoro najbržih ulazi u trku za ogrlicu. Žare, Vlada, Milan i Neven ulaze u sledeći krug, a Milan sklapa slagalicu k`o od šale i osvaja dupli glas.

 "Kad sam bio mali, ja bih složio slagalicu a onda bih je okrenuo i ponovo sklapao samo na osnovu oblika. Izgleda da je nešto od toga ostalo u glavi“, objašnjava Milan.

Izvor: Survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>