Region

Svet

Region

Novi Totalni opoziv: Bolji ili lošiji od originala (Trejler)

Najnoviji “Totalni opoziv” sa Kolinom Farelom, Kejt Bekinsejl i Džesikom Bil u glavnim ulogama rimejk je filmskog hita iz 1990. godine, a kao i prošli, zasnovan je na čuvenoj priči Filipa K. Dika koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja.

Novi Totalni opoziv: Bolji ili lošiji od originala (Trejler)



Daglasu Kvejdu, radniku u fabrici, pretvaranje snova u sećanja, što nudi kompanija “Rikol”, zvuči kao savršeni beg od njegovog stresnog života.

Međutim, kada se čitav proces iskomplikuje, on počinje da veruje da je špijun i beži od policije, koju kontroliše Kohagen, predvodnik slobodnog sveta. Kvejd se potom udružuje sa pobunjeničkom ratnicom kako bi pronašao vođu podzemlja i zaustavio Kohagena. Granica između fantazije i realnosti postaje sve nejasnija, a sudbina sveta visi o koncu, dok Kvejd postepeno otkriva svoj identitet, pravu ljubav i konačnu sudbinu.
 
Kada je glavnu ulogu tumačio Arnold Švarceneger, film “Totalni opoziv” doživeo je veliki uspeh i zaradio 261.299.840 dolara širom sveta.
 
Novija verzija filma u domaće bioskope stiže 09. avgusta ove godine, a do tada pogledajte trejler u našoj video sekciji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>