Region

Svet

Jelena Tomašević: Ivan je odlična dadilja

Jelena Tomašević je u januaru postala mama male Nine, ali i pored toga se već vratila svim svojim pevačkim obavezama. Prvi nastup je imala na proslavi rodjendana TC Ušće, dok je tata Ivan za to vreme revnosno čuvao ćerkicu.

Jelena Tomašević: Ivan je odlična dadilja



“Ovaj nastup mi je jako prijao jer dugo nisam pevala. To je bio prvi put od porođaja da nastupam pred publikom i osećam se odlično”, kaže je Jelena.

Za Ivana Bosiljčića kaže da se fenomenalno snašao u ulozi tate, i da uživa u svim roditeljskim obavezama.

“Ninu trenutno čuva Ivan, a kada smo oboje u nekom poslu, uskaču u pomoć mame i tate kada god zatreba. Zasada se snalazimo sami i uživamo u tome. Ja sam se lično snašla odlično jer sam u trudnoći čitala knjige koje su mi pomogle, a i kada sam izašla iz porodilišta, imala sam punu pomoć svoje porodice. Ivan obavlja sve poslove i stvarno se odlično snašao u ulozi oca. U početku nas je budila često noću, ali je sada mnogo mirnija i spava čvrsto”, sa osmeheom kaže Jelena.

Tomaševićeva komentariše i nedavno objavljivanje lažnih fotogafija njihove ćerke na Fejsuku: “Ovoga puta bilo je bezazleno, ali nije mala stvar jer je to nečija beba. To je, naravno, bio lažni profil i nije na slici bila Nina. Ja imam profil na Fejsbuku, ali samo jedan koji mi služi za prijatelje.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>