Region

Svet

Željko Šašić: Zaljubljen sam, ali neću da se ženim

Željko Šašić za o odsustvu sa scene i ljubavi: "Okupio sam stare saradnike. Ovaj album je za moju dušu i sve pesme su autobiografske" Folk pevač Željko Šašić, koji je svojevremeno osvojio publiku hitom „Gori more“, uskoro će, posle dugogodišnje diskografske pauze, objaviti novi album.

Željko Šašić: Zaljubljen sam, ali neću da se ženim



U međuvremenu je objavio nekoliko singlova, jer je, kaže, u današnje vreme luksuz snimiti album. Ali to je uradio za svoju dušu, prenose Novosti.

"Izlazak albuma očekujem već u aprilu - priča nam Željko. - Okupio sam stare saradnike: Dragana Brajovića Braju, Marinu Tucaković, Futu Radulovića, a dve pesme mi je uradio pevač Dado Glišić, u čijem sam studiju u Banjaluci snimio kompozicije. Biće to u osnovi pop album. Nikad se nisam povinovao ukusu publike, jer je ona različita i voli razne stilove muzike. Snimanje albuma mnogo košta i pevači se sve ređe odlučuju na to. Ovaj album je za moju dušu i sve pesme su autobiografske. Na disku će se, osim novih pesama, naći i moji raniji singlovi kao što su „Bravo za nas“ i „Mali je ovo grad“."

Šašić ističe da će akcenat biti na pesmama i da publiku neće „gušiti“ praznim pričama o stajlingu i stvarima koje se ne tiču muzike. Otkriva nam i da neće menjati imidž, te da će i dalje biti prepoznatljiv po dugoj kosi, koja je njegov zaštitni znak od početka karijere.

"Neću da se šišam. Dopada mi se duga kosa, to sam ja. Uostalom, toliko je daveža u medijima, koji svakodnevno pričaju o stajlinzima, ovome i onome, da još jedan takav narodu nije potreban. Ljudima je dosta rovarenja po njihovim mozgovima i mentalnoj higijeni. Svega im je preko glave! Uvek sam delovao iz drugog plana i imao dobar odnos i poštovanje prema publici."

Pevač iz prvog braka ima ćerku Sofiju. A hoće li se ponovo ženiti:

"Ženidbe nisu više u modi, već razvodi, a ja sam i to obavio. Zaljubljen sam i to je sve što ću reći na tu temu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>