Svet

Region

Džejms Kameron: Film Titanik je pun grešaka (Video)

Uskoro ćemo u bioskopima imati priliku da vidimo novu 3D verziju filma "Titanik". Režiser filma Džejms Kameron odlučio je da originalnu verziju koju je snimio sa Leonardom Di Kaprijem i Kejt Vinslet u glavnim ulogama prepradi, jer je kako i sam kaže film prepun grešaka.

Džejms Kameron: Film Titanik je pun grešaka (Video)



Prva greška napravljena je na samom početku filma, kada mladi Džek koga glumi Di Kaprio, u filmu ide na pecanje na jezero koje tada još nije postojalo.

Druga greška napravljena je u sceni u kojoj Džek silazi na svečanu večeru sa Rouz, a u ogledalu se vidi se Kameronov odraz.

Najveću grešku koju je poznati reditelj hteo da ispravi je ona u kojoj Titanik tone.

"Hteo sam da izmenim nekoliko stvari. Prvo, kako je Titanik zaista izgledao jer smo shvatili da set nije bio isti kao original. Zatim, način na koji je brod tonuo, u toj sceni u kojoj Džek i Rouz preskaču ogradu i uranjaju u ledenu vodu. Titanik je neko vreme stajao mirno, ali ne pod uglom od 90 stepeni. Takav prikaz ne bi bio dramatičan na filmu" -  otkrio je poznati reditelj za National Geographic. Nova verzija Titanika izlazi toačno 100 godina nakon njegovog potonuća.





Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>