Region

Svet

Marija Šerifović: Konačno je skinuta ljaga sa mog imena

Pop zvezda Marija Šerifović, kojoj je beogradska policija u saradnji sa kolegama iz regiona pronašla u Albaniji automobil „folksvagen tuareg", koji su joj lopovi 2007. ukrali na parkingu ispred Beogradske arene, zadovoljna je što je pravda na kraju ipak zadovoljena.

Marija Šerifović: Konačno je skinuta ljaga sa mog imena



Ona ističe da joj je zbog svega što joj se dogodilo pre pet godina, kada su joj u jednom danu ukradena čak dva automobila, naneta velika šteta, posebno što je kasnije osuđena po tužbi osiguravajuće kuće da je inscenirala krađu kako bi naplatila štetu. Marija za Press ističe da još uvek čeka da se procedura završi kako bi konačno otišla da preuzme svog četvorotočkaša.

"Čekam da se još neke procedure završe pa da podignem kola. Bez obzira na to što je prošlo skoro pet godina, srećna sam što je policija obavila posao kako treba i što je pravda konačno zadovoljena. Posebno mi je drago što se sve ovako završilo jer su brojni dušebrižnici pričali da sam ja inscenirala krađu automobila, što je, kao što vidite, gnusna laž. Pitam se šta sad imaju da kažu?" - bila je kratka Marija, koja u izjavi nije želela da potvrdi da li će sada uzvratiti kontratužbom osiguravajućoj kući kojoj je po presudi morala da isplati 70.000 evra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>