Region

Svet

Kristina Savić objavila singl i spot za pesmu Meni hvala nijednom (Foto+Video)

Naša poznata pevačica Kristina Savić objavila je singl spot za pesmu "Meni hvala nijednom" grčkog autora Phoebus-a. Pesma u originalu nosi naziv "Outa Ena Efharisto" i bila je namenjena grčkoj pop zvezdi Despini Vendi. Nama je mnogo poznatija maestralna verzija Tošeta Proeskog.

Kristina Savić objavila singl i spot za pesmu Meni hvala nijednom (Foto+Video)





Kristina Savić je na domaćoj sceni već dugi niz godina. Većinom je nastupala kao pratećivokal poznatim pevačima, među kojima je Zdravko Čolić. Nastupila je na koncertu grupe Van Gog u Beogradskoj Areni, ali  i kao horski pevač Pozorišta na Terazijama. Takođe se oprobala i u solo vodama albumom "Ostrvo Snova", objavljenim 2005. godine.

Kako kaže, obrada pesme "Meni hvala nijednom" nema za cilj da je baci u žižu estrade, već je lična potreba da se zabeleži numera koja joj je veoma draga, a koju često izvodi u kabareu "Kako razumeti Srbe" u Pozorištu na Terazijama. Aranžman ove verzije je uradio No Comment Band, a za logistiku je bio zadužen suprug, poznati glumac Vladan Savić.



Kristinu možete videti i čuti i u predstavama "Grk Zorba" i "Pod Sjajem Zvezda" u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, gde izvodi solo numere koje će vas ostaviti bez daha.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>