Region

Svet

Svetski fenomen kvartet IL DIVO u Beogradskoj areni, 22. septembra (Video)

Najpoznatiji svetski klasično-pop kvartet IL DIVO nastupiće u okviru svoje nove svetske turneje 2012. godine i u Beogradskoj areni, 22. septembra.

Svetski fenomen kvartet IL DIVO u Beogradskoj areni, 22. septembra (Video)



Evropsku turneju IL DIVO koju promoviše NuCoast Production, počinje u septembru i uključuje koncerte u Austriji, Srbiji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj.

Višegodišnja karijera "Il Divo" fenomena krunisana je nedavno Classic Brits nagradom za "Artist of the Decade" u Royal Albert Hallu. Time je potvrđen uspeh koji četvorica pevača uživaju od momenta kada su se pojavili na svetskoj sceni sa multiplatinastim debi albumom 2004. godine. Nastavljajući dalje sa najprodavanijim albumima – "Ancora", "Siempre" i "The Promise", Il Divo je ostao dosledan svojoj umetničkoj misiji u kojoj šire svetu svoju strast prema muzici i verovanje u njenu sjedinjujuću silu.

Rekordni klasični kvartet, švajcarski tenor Urs Buhler, bariton Carlos Marin iz Španije, francuski pop pevač Sebastien Izambard i tenor David Miller iz Amerike, prvi put nastupili su zajedno 2003.  posle iscrpne potrage muzičkog producenta Simon Cowella da pronađe četiri pevača različitog individualnog talenta koji bi, kao grupa, stvorili muzičku magiju.

U šestogodišnjoj zadivljujućoj karijeri, Il Divo se kontinuirano razvijao okupivši milione fanova širom sveta.

Prodali su više od 26 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova, preko 2 miliona ulaznica za koncerte.

Ulaznice su u prodaji od petka, 30. marta a ekskluzivni VIP paketi biće dostupni na svim tržištima i uključivaće ulaznicu sa najboljim mestom, upoznavanje, fotografisanje, uzimanje autograma i limitirani poklon od članova kvarteta IL DIVO!




Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>