Region

Svet

Slobodan Vasić mi je uništio stan

Zvezda „Granda“ Sloba Vasić nije korektan stanar, tvrdi Milunka Jovanović iz Beograda, vlasnica stana u kojem je pevač, po njenim rečima, počeo da pravi studio u Žarkovu. I ne samo to, gospođa Jovanović optužuje mladog pevača da joj je ostao dužan 40.000 dinara za račune, kao i za kiriju za poslednji mesec.

Slobodan Vasić mi je uništio stan



"Slobodan i njegov drug su došli u oktobru kod mene da iznajme stan, ali su mi rekli da bi želeli da stan preurede u studio. Dozvolila sam im. Žalili su se da im to niko ne dozvoljava. Rekla sam im: „Deco, radite šta hoćete, meni je cilj da izdam stan. Pravite šta želite, samo kad budete hteli da izađete iz stana, vratite ga kako ste ga zatekli.“ Dali su mi kiriju za dva meseca unapred, do decembra, što je ukupno iznosilo 300 evra" - priča Milunka dok ekipi dnevnog lista Alo pokazuje stan u kojem se vidi da su radovi započeti, ali ne i privedeni kraju. Na sve strane se nalazi građevinski materijal, plastične čaše, ambalaža od piva i sokova. Takav, kaže ona, ne može da se izda.

"Pogledajte gde su mi stavili gipsane ploče. Stoje na vratima i ne mogu da prođem u ostale prostorije. Poskidali su i vrata. Dovukli su ove pločice i sve je ostalo tako kako su ostavili. U decembru su nestali. Zvala sam Slobodana telefonom. Ne javlja se ili je nedostupan. Jednom mi se čak javio čovek koji je rekao da je njegov tata i da ne zovem više jer je njegov sin navodno meni sve isplatio. Strašno! Duguje mi 40.000 dinara za gas, a moja penzija je 20.000 i nemam odakle to da platim" - kaže za Alo zabrinuto Milunka, koja je nedavno promenila i bravu na ulaznim vratima.

"Skoro sam zamenila i bravu. Nije mi ni ključ vratio. Morala sam da promenim jer može da se pojavi u pola noći i da pokupi ovo što je doneo i da mi ne plati, naravno. Najgore je što ne mogu ovakav stan da izdam. Znate kako, ne mogu ni da ga tužim jer nemamo nikakav ugovor. Kad sam predložila da sklopimo ugovor, on je rekao da nema potrebe" - zaključuje gospođa Jovanović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>