Region

Svet

Severina tuži hrvatski Stori zbog paparaco slika nje i deteta

Severina Vučković tužiće hrvatski magazin "Stori" zbog objavljivanja paparaco fotografije njenog sina Aleksandra. Hrvatska pevačica i njen suprug, srpski biznismen Milan Popović poslali su dopis svim medijskim kućama koje su prenele ove sporne fotografije, uz molbu da ih povuku i da nadalje fotografije njihovog deteta ne objavljuju bez njihove prethodne saglasnosti.

Severina tuži hrvatski Stori zbog paparaco slika nje i deteta



"Ne pridržavajući se molbe gospodina Popovića i gospođice Severine, magazin “Stori” iz Zagreba je u svom broju od dana 20.03.2012.godine, objavio paparaco fotografije gospođice Severine i njenog maloletnog sina Aleksandra. Fotografije su snimljene na terasi Severininog stana u Splitu i objavljene su i pored zahteva koji su roditelji prosledili medijima da se fotografije njihovog sina ne objavljuju".

"Molimo Vas da navedene fotografije ne prenosite i ne objavljujete u svojim medijima, jer će protiv magazina “Stori” biti pokrenut odgovarajući sudski postupak pred sudom u Zagrebu", navodi se u dopisu Severininih advokata, prenosi Telegraf.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>