Svet

Region

U poslednje dve nedelje Rijana stalno šokira javnost

U zadnje dve nedelje, Rijana svakodnevno objavi nešto na svom Tviteru, Facebooku ili se jednostavno u noćnom izlasku provocira svojim stajlingom.

U poslednje dve nedelje Rijana stalno šokira javnost



Tako je nedavno gostovala u radijskom šou Džonatana Rosa, ali zbog stilske "katastrofe", iznajmila je privatni avion sa kojim je čak iz LA-a  dovela svoju stilistkinju za 10 000 dolara.

Osim što troši poput rok zvezde, Rijana je poznata i po ludim izlascima. Tako je nedavno izašla napolje u prozirnoj mrežastoj majci čime je otkrila grudii. Ipak, pop pevačica izgleda stvarno voli da šeta gola okolo, tako i pozira u toplesu na Tviteru. Baš zbog seksi izgleda postala je zaštitno lice Armani džinsa, u čijim reklamama izgleda poput prave zavodnice.

Javni život doneo joj je i neprijatelje. Rijana i sadašnja devojka Tran, njenog bivšeg dečka Kris Brauna, protekle nedelje su se verbalno obračunale putem Tvitera. "Ja sam Anđelina, ti si Dženifer. Ajde da vidimo gde je Brad", napisala je Braunova deovojka na svom profilu. Ipak, njihovo prepucavanje otišlo je malo predaleko, tako da su Rijanini fanovi počeli da prete smrću mladoj Tran.

Osim toga, Rijana je već nekoliko puta Izjavila kako želi dečka, a prema najnovijim pisanjima američkih medija navodno je u vezi sa reperom Drejkom sa kojim je i snimila novi spot.

Viber

Izvor: Svet Plus


>