Region

Svet

Indira Radić dočekala svetskog prvaka u boksu

Indira Radić srela je na aerodromu boksera Nikolaja Valujeva. Bila je toliko iznenađena njegovom visinom i građom da je u trenutku ostala bez teksta!

Indira Radić dočekala svetskog prvaka u boksu



Kao što se može i videti na fotografiji, bokser je bukvalno dva puta veći od Radićeve, ali to nije sprečilo folkerku da mu priđe i da se slika s njim. Sudeći po Indirinom osmehu, veoma joj se dopao Nikolaj, a i nije se uplašila njegove visine.

"Indira i Nikolaj su se sreli na aerodromu, a onda se i upoznali. Ona jeste bila veoma iznenađena njegovom visinom, ali ono što ju je bukvalno oborilo s nogu jeste da Nikolaj poznaje i prati njen rad. Razgovarali su o njenoj pevačkoj karijeri, ali i o tome kako bokser podnosi sve povrede. Nisu se dugo zadržali, s obzirom na to da su žurili na let, ali verujem da će im poznanstvo ostati u sećanju" - rekao je za list „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

"Našla sam se na aerodromu u isto vreme kada i Nikolaj. Fascinirala me je njegova visina i morala sam da se upoznam s njim. Iako izgleda grubo, moram priznati da je veoma pristojna i zanimljiva osoba. Naravno, kako bi se videla razlika između nas dvoje, ali i da bi mi ostala uspomena, slikala sam se s njim" - izjavila je za „Alo!“ Indira.

Sve u svemu, Indira i Nikolaj deluju veoma simpatično na ovoj fotografiji, on veliki, ona mala, tako da smo uvereni da će oboje pamtiti taj susret. Bar dok se opet negde ne sretnu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>