Region

Svet

Supruga Ivana Ivanovića vratila devojačko prezime (Foto)

Supruga Ivana Ivanovića Zorica, potvrdila je pisanje medija da se razvodi od poznatog voditelja, jer je juče na svom Facebook profilu vratila svoje devojačko prezime Trivić.

Supruga Ivana Ivanovića vratila devojačko prezime (Foto)Razvodi se Ivan Ivanović?!
"Odlučila je da sa Fejsa ukloni ono što je vezuje za Ivana u njenom imenu. On je napustio njihov zajednički stan, za koji i dalje otplaćuju kredit od 55.000 evra. Još nisu stigli da razgovaraju o tome kako će podeliti imovinu koju su stekli u braku i kako će ubuduće regulisati ratu za stan" - rekao je izvor blizak bračnom paru.Zoričin otac Rajko Trivić potvrdio je navode medija i dodao:

"Ja kao roditelj ne bih da se mešam u to što se dogodilo između njih. Mogu samo da kažem da su oni vrlo lepo živeli i da sam ja zadovoljan njime i kao zetom i kao ocem moje unuke. Što se njega tiče, sve pohvale! Nisu oni ni prvi ni poslednji kojima se to dogodilo, razlozi su jasni i meni je kao roditelju žao što su oni tako odlučili, jer su mogli i pametnije. Možda to još nije gotovo, možda se dogodi da se oni i pomire" - izjavio je Rajko Trivić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>