Region

Svet

Nikola Lazetić se oženio u Dubaiju

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Lazetić pre nekoliko dana na odmoru u Dubaiju zakleo se na večnu vernost svojoj devojci Sonji Marić, sa kojom je više od dve godine bio u vezi.

Nikola Lazetić se oženio u Dubaiju



Ovaj čin, doduše, nije iznenađenje, s obzirom na to da je par pre nekoliko meseci najavio da će izgovoriti sudbonosno "da“, a izvor blizak fudbaleru rekao je tada da oni od venčanja neće praviti veliku feštu. To se ispostavilo kao tačno, jer se par venčao u intimnoj atmosferi, daleko od Beograda.

"Sonja i Nikola želeli su da sudbonosno „da“ izgovore daleko od očiju javnosti. Venčanje je bilo bez pompe, baš kako su želeli, a planiraju da za najbliže prijatelje organizuju i neku žurku u Beogradu. Boravili su u hotelu "Armani“ i utisci su im predivni. A čini mi se da se sada još više vole" - rekao je za Alo izvor blizak paru.

Koliko su im osećanja snažna, sportista i privatna preduzetnica pokazali su i preko društvene mreže „fejsbuk“.

"Volim svoju ženicu!“, napisao je fudbaler tokom odmora, a sveža gospođa Lazetić je uzvratila komentar:

"Svako ima nekog koga voli. Ja imam tebe, ti imaš mene“, napisala je Sonja.

Oni su još obnarodovali da su se divno provodili, da su se vozili brodićem, kao i da su pratili teniske mečeve. A najavili su i da će 15. aprila opet otići u Dubai, jer im se ovaj grad dopao kao nijedan do sada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>