Region

Svet

Goran Bregović preko veze obavio sistematski pregled

Proteklih dana glavna vest u Bosni i Hercegovini jeste povratak Gorana Bregovića u rodno Sarajevo, u kome će ponovo živeti, a televizijske kamere neprestano ga prate i snimaju svaki njegov korak da bi građani u večernjem dnevniku bili obavešteni o kretanju ovog muzičara!

Goran Bregović preko veze obavio sistematski pregled



Tako je najpre obavio sistematski pregled, pa je umesto da preda knjižicu i sačeka red, čuvenog muzičara kod lekara odveo lično bosanski ministar zdravlja Rusmir Mesihović!

Kako piše „Jutarnji list“, Bregović je samo pokucao na vrata ministra zdravlja i nakon razgovora sa njim odradio sve preglede, između ostalog i pregled CT skenerom, na koji građani Bosne i Hercegovine čekaju „samo“ pola godine. I naravno, ovaj sistematski pregled preko reda Goran Bregović nije skrivao, već je cela procedura snimljena i prikazana na bosanskom javnom servisu da bi se gledaoci uverili kako „savršeno“ funcioniše zdravstveni sistem njihove države. I naravno da savršeno funkcioniše, ali samo onda kada ste drugar sa ministrom zdravlja! Bregovića, koji je u januaru najavio „povratak korenima“, ugostili su i drugi visoki zvaničnici Bosne i Hercegovine.

“Nikad pre nisam bio kod nekog gradonačelnika iako sam počasni građanin Buenos Ajresa, Atine, Praga, Tirane… Nisam nikad bio kod svog gradonačelnika i ovo mi je vrlo neobično i drago. Kada bih pronašao način da radim ovde, dolazio bih češće”, izjavio je nedavno Brega, a proteklih dana sastao se i sa predsednikom skupštine BiH. U Sarajevo su se sa Goranom Bregovićem doselile supruga Dženana i ćerka Ema, dok su druge dve ćerke ostale u Parizu.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>