Svet

Region

Vitni Hjuston i Bobi Kristina imale istog dilera

Kokain i marihuanu pokojnoj pevačici Vitni Hjuston i njenoj ćerki Bobi Kristini nabavljao je krupni tamnoputi muškarac koga su zvali Džej. Drogu im je dostavljao u njihovu kuću u Hjustonu.

Vitni Hjuston i Bobi Kristina imale istog dilera



Vitni Hjuston intenzivno se drogirala poslednjih šest meseci. Drogu nikad nije sama nabavljala nego je po “pošiljku” slala prijatelja. Dilera su najčešće zvali uveče, a robu su plaćali krupnim novčanicama koje su nosili u papirnatoj smeđoj kesici.

Vitni nije znala da od istog dilera drogu nabavlja i njena ćerka Bobi Kristina. Za razliku od majke koja je bila zavisna od kokaina, Bobi je od njega naručivala marihuanu i alkohol.

Problematična tinejdžerka pre četiri godine završila je na psihijatriji nakon što je majku, posle žestoke svađe, pokušala da ubode nožem. 
Potom je pokušala samoubistvo prerezavši vene. Nedavno je njen dugogodišnji dečko rekao kako mu je teško bilo da kontroliše Bobino drogiranje jer joj je majka davala 10 000 dolara nedeljno, a ona je novac trošila na provode.

"Video sam je kako je sa prijateljima u dva dana pošmrkala 3,5 grama kokaina" - rekao je dečko.

Bobi je uvek tvrdila da nema problema sa drogom. Nakon što je američki časopis National Enquirer objavio fotografiju na kojoj navodno šmrče kokain, na Twitteru je napisala kako je samo zavisna od životu, a ne od narkotika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>