Region

Svet

VIP Survivor: Mia Begović druga napustila ostrvo

Posle šminkerke Jelene Maćić, koja je prva izbačena iz „Survajvera", učesnici rijalitija izglasali su da ih napusti i hrvatska glumica Mia Begović

VIP Survivor: Mia Begović druga napustila ostrvo



Mia se nije snašla u ekstremnim borbama i to je jedini razlog zbog kojeg je većina članova njenog plemena odlučila da je izbaci iz rijalitija, koji će u ponedeljak početi da se emituje na TV Prva.

"Mia se nije iznenadila kad je videla da je većina saplemenika nju navela kao najnepoželjnijeg takmičara. Na tajnom ostrvu, gde izbačeni čekaju još jednu priliku za povratak u pleme, Miu je sačekala Jelena, s kojom se ranije često sukobljavala. Temperamentna šminkerka i glumica, između kojih je posle svake borbe "letelo perje", bile su osuđene jedna na drugu na tajnom ostrvu i tamo su se veoma zbližil" - rekao je izvor za Press i dodaje:
 
"Čak je Jelena izjavila da bi upravo Miu vratila u pleme ukoliko bi joj se pružila prilika za to. Miu je po povratku u Hrvatsku sačekalo neprijatno iznenađenje - dok se ona borila u "Survajveru", njen bivši muž Željko Žnidarić promenio je brave na vratima njihovog stana. Mia je iz protesta tri dana spavala u hodniku zgrade, a u tim trenucima najveću podršku dobila je od ćerke Maje Lene Lopatni i nove prijateljice Jelene Maćić".

"Jelena i Mia su ostale u kontaktu i po povratku iz Kostarike. Šminkerka je često telefonom zvala glumicu, dok je ona protestovala, i pružala joj podršku. Odlučile su da prijateljstvo neguju i kad se završe njihove obaveze prema rijalitiju, pa će najverovatnije sa svojim ćerkama otići na zajedničko letovanje na nekoj egzotičnoj destinaciji" - zaključio je izvor.
 

 

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>