Region

Svet

Region

Gordan Kičić: Nikada ne bih bio tužilac

Dugoočekivani politički triler "Ustanička ulica" premijerno će biti prikazan 13. marta u Sava centru, a Gordan Kičić, koji se ovoga puta pojavljuje u dvostrukoj ulozi, kao glumac i kao producent, kaže da je veoma uzbuđen pred premijeru.

Gordan Kičić: Nikada ne bih bio tužilac



Režiser Miroslav Terzić okupio je sjajnu glumačku ekipu, a pored Gordana Kičića, u glavnim ulogama su: Rade Šerbedžija, Uliks Fehmiu, Predrag Ejdus i Jelena Đokić i drugi, a scenario potpisuju Đorđe Milosavljević, Nikola Pejaković i saradnik na scenariju Filip Švarm.

Kičić prvi put na velikom platnu igra tužioca, ali smatra da to nije posao kojim bi on mogao da se bavi jer, kako kaže kroz smeh, ne veruje da bi uspeo da završi pravni fakultet.

"To je veoma uzbudljiv i odgovoran posao i odricanja tih ljudi koji rade posao tužioca su veoma ozbiljna. Oni na kraju uspevaju da ostvare svoj cilj, ali im je za to potreban duži vremenski period jer se bave komplikovanim zločinima iz prošlosti", objašnjava glumac, te dodaje da lik Dušana nije pravljen po uzoru na bilo kog javnog tužioca poznatog javnosti, već se išlo ka tome da njegov lik bude u funkciji priče, piše Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>