Region

Svet

Toni Cetinski predstavio novi singl Opet si pobijedila

Pevač Toni Cetinski predstavio je svoj novi singl "Opet si pobijedila" sa kojim ujedno i najavljuje album koji će se pojaviti u maju. Pevač je izjavio da je pesma inspirisana stvarnim događajima i emocijama.

Toni Cetinski predstavio novi singl Opet si pobijedila



"Ne bih svirao kao pred izvođač Madonni! Odan sam Shakiri pa bi iz lojalnosti prema njoj odbio Madonnu. Pevao sam Shakiri sa slomljenom nogom, a ona mi je rekla "What a man!" Kako da joj ne budem odan?" - rekao je Toni Cetinski gostujući jutros na Anteni Zagreb.

Slušaoci Jutarnjeg showa imali su priliku premijerno da čuju novi singl "Opet si pobijedila". Tonija je kao iznenađenje u studiju dočekala Ivana Mišerić. Kao koleginica i iskusna članica žirija showa Hrvatska traži zvezdu, Ivana je imala zadatak da oceni pesmu.

Pesma je već na prvo slušanje izazvala oduševljenje među prisutnima, a Toni je otkrio da je tajna uspeha u odličnoj i proverenoj ekipi saradnika. Uz Tonijev odličan vokal na novoj pesmi radili su Miro Buljan kao tekstopisac i Nikša Bratoš kao producent.

Ivan Vukušić našalio se kako će "Opet si pobijedila" postati nova himna fudbalske reprezentacije.

Barbaru je zanimalo da li je pesma inspirisana "novijim događanjima" aludirajući na novinske napise o Tonijevom razvodu od supruge. Toni je potvrdio da je pesma utemeljena na stvarnim događajima i emocijama i našalio se: "Neki moraju da budu povređeni da bi napisali pesmu ali ja samo moram biti dobar ss Mirom Buljanom".

Toni će novu pesmu večeras premijerno uživo otpevati u emisiji 8.sprat na prvom programu HRT a u 20 sati, a singl će moći da se kupi i uz današnjii broj Večernjeg  lista. Album je najavljen za maj, a Toni o njemu kaže:

"Znam da to svi kažu za svoj novi album ali ovo će biti do "ibera". Minuli rad se isplati! Nema tog plakata ni dizajna koji vas može bolje ispromovisati od zadovoljnih fanova", rekao je.

Zadovoljnih slušaoca juče je nakon gostovanja na Anteni bilo još nekoliko hiljada više, koliko ih je pratilo video stream na webu. Prenos uživo nije se svideo jedino Barbari Kolar koja je kako kaže: "Make up ponela ali nije stavila". Toniju to nije smetalo pa je više puta ponovio kako je veliki voditeljkin fan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>