Region

Svet

Afere medju novim Zvezdama granda!

Karijeru ne počinju samo kao pevači, na samom početku kreću i afere! Ovogodišnje takmičenje "Zvezda Granda", obeležiće sigurno to što se ovih dana piše u medijima! To svakako jeste veza između najatraktivnije ovogodišnje učesnice Milice Pavlović i Nikole Bokuna.

Afere medju novim Zvezdama granda!


 
Kako Pulsonline saznaje, reč je samo o dobroj marketinškoj fori jer njih dvoje nisu u vezi, već su samo dobri prijatelji, a mediji su lako progutali "pilulu" o skrivenoj ljubavnoj aferi.

Svemu tome je doprinela i sama Pavlovićeva, koja odlično manipuliše "sedmom silom" i zna kako uvek da ostavi odškrinuta vrata svoje intrige na koju bi se mediji lako upecali.
 
Ovo nije jedina afera koju je donelo ovogodišnje takmičenje. Usledila je i prva svađa i to među takmičarkama.
Aleksandra Prijović iz Hrvatske prekinula je dobre odnose sa Aleksandrom Mladenović iz Žitorađe kada je saznala da njena plava koleginica na jutjubu  "pljuje" video linkove sa takmičenja i najstrašnije vređa sve koleginice.
 
- Rekla sam joj da znam da je to istina, ali ona tvrdi da nije. Bez obzira na sve ne želim da prekinemo odnose, jer možda ćemo sutra sarađivati i ne želim da nam bude neprijatno, rekla je Prijovićeva za Puls.
 
Međutim, kako smo i sami mogli da vidimo, u poslednjem kolu njih dve su sedele više od dva sata jedna do druge, a ni reč nisu razmenile!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>