Region

Svet

Danijeli Vranić ponovo pozlilo

Danijela Vranić ponovo je juče ujutru hitno prebačena na VMA, kaže za Kurir izvor blizak pevačici. Pevačica je u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, gde se lečila do sredine protekle sedmice.

Danijeli Vranić ponovo pozlilo



"Kad su je otpustili sa VMA, planirala je da ode na dvonedeljni odmor, ali joj je u ponedeljak uveče pozlilo. Nakon što je popila lekove, malo se oporavila, da bi joj juče ujutru ponovo pozlilo. Hitno je prebačena u bolnicu. Postoji velika opasnost da joj je voda koja se pojavila u organizmu ugrozila vitalne funkcije, zbog čega su lekari njeno trenutno stanje ocenili kao krajnje ozbiljno. Odmah po prijemu ukazana joj je pomoć, a tokom dana utvrđena je i terapija. U bolnici će ostati do daljeg, tačnije dok se ne steknu uslovi za njeno otpuštanje" - naglašava sagovornik Kurira.

Podsećanja radi, Danijeli je usled hormonskog poremećaja ugrožen rad srčanog mišića, jetre, ali i drugih organa, zbog čega je nedavno hospitalizovana na VMA. Pevačica je pre nekoliko dana izjavila da se oseća bolje i da se sprema za odlazak u Dubai, gde je nameravala da ostane dve nedelje. Međutim, odmor će, po svemu sudeći, morati da pričeka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>