Region

Svet

Ava Karabatić: U Survivoru sam pobedila samu sebe

Ava Karabatić otkrila je za hrvatske medije kako se oseća nakon povratka iz Kostarike, gde je bila učesnik VIP Survivora.

Ava Karabatić: U Survivoru sam pobedila samu sebe"Detoksirala sam telo, smršala i dobila lepu boju kože. Prošla sam sito i rešeto, nepravdu ali mogu da kažem da su mi to bili najlepši dani u životu. Pre šest meseci, nisam mogla da zamislim život bez cigareta, kafe i četkice za zube, a sada mi je teško da se priviknem na automobi"l - že Ava Karabatić za hrvatski portal hot.hr.

Ava ne krije koliko je ponosna na sebe.

"Pobedila sam samu sebe, toliko sam psihički očvrsnula, a to ne bih mogla u gradskoj sredini. Smršala sam najmanje četiri-pet kilograma, no obline su kod mene uvek na mestu."

Nakon povratka iz Kostarike, splitska starleta je puna planova. Objasnila je da joj je jedna od najvećih želja da pozira za srpski Plejboj, a htela bi i da upiše glumačku akademiju.

"Pokušaću da upišem glumačku akademiju u Beogradu ili Sarajevu. Ja sam inače "kraljica drame", mogu sve da odglumim. Volela bih da glumim ulogu barunice Kasteli ili Lauru iz dela "U registraturi". Ja sam poput Ane Karenjine, veliki emotivac" - zaključila je Ava i ističe kako se nada da će naći pravu osobu za sebe jer je to zaslužila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>