Region

Svet

Region

Miloš Biković: I dalje želim da budem drvoseča

Miloš Biković, zvezda domaćih filmova „Montevideo, bog te video“ i „Šešir profesora Koste Vujića“ bio je glavni gost u „Amidži šou“ i odlično se držao. Samouvereno, ali ne i samozaljubljeno, odgovarao je na pitanja gledalaca i voditelja, a pitanja je bilo raznih.

Miloš Biković: I dalje želim da budem drvoseča


Na početku je na Ognjenovu opasku da realno živi sa Tviterom, Miloš odgovorio: “Sve sam naučio, tvitujem, šerujem, edujem…”

Omiljeni pisac mu je Dostojevski, u liftu ne pritiska dugme više puta da bi lift brže išao, pre bi igrao u filmu sa Meril Strip nego sa Anđelinom Džoli, a priznao je da je u detinjstvu želeo da bude drvoseča: “I nisam odustao. Valjda što mi nisu dali da se igram sa sekirom, ili sam se ložio na Crvenkapu pa sam mislio da ću tako da je sretnem.”

Posebno su interesantne grupe na Fejsbuku koje se bave Milošem. Jedna je se zove „Il Miloš Biković, il mutna Morava“, a ima i grupa „Da budeš lepši od Miloša! Bože, pretera ga!“, zato Ognjen nije propustio priliku da ga pita da li misli da je lep: “Retko kad razmišljam u trećem licu. Ne mislim da sam ružan, a ni da je lepota neki kvalitet”, odgovorio mu je.

Dok se Miloš pred publikom i kamerama držao spontano, Ognjen se spetljao pričajući vic, a kada su se u program uključivali gledaoci da bi dobili poklon bilo mu je neprijatno zbog njihovog otvorenog šlihtanja.

Na bračnu ponudu stiglu tviterom, Miloš je odgovorio da bi se ljutila njegova devojka, a na staru foru, da li mu roditelji znaju da je gej, Miloš se nije ni osvrnuo.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>