Region

Svet

Ja imam talenat: Pobednici šou-a su Nikola i Bojana Peković (Video)

U zaista jakoj konkurencij Srbija je posle više od četiri meseca dobila i trećeg pobednika šoua "Ja imam talenat", a to su brat  i sestra Bojana i Nikola Peković ,koji su srce publike i žirija osvojili svojim neverovatnim talentom na harmonici i guslama . Pored epiteta srpskog talenta brat i sestra su osvojili i ček na 100.000 evra.

Ja imam talenat: Pobednici šou-a su Nikola i Bojana Peković (Video)



Posle nastupa svih deset takmičara, kao muzički gost nastupila je ovogodišnja predstavnica Makedonije na pesmi Evrovizje u Azerbejdžanu Kaliopi, koja je otpevala pesmu "Crno i belo", kao i Dejan Petrović i Big bend, koji su odsvirali pesmu "Vrtlo".

Proglašenje pobednika bilo je jako burno i uzbudljivo, a ovogodišnji pobednici Nikola i Bojana nisu mogli da sakriju svoje emocije, pa su pustili i po koju suzu.

Na pitanje šta ce učiniti sa parama, oni su odgovorili da će uložiti u svoj talenat i u svoje obrazovanje, a poručili su gledaocima da ne odustaju od svojih snova. Sa njihovom pobedom se složio i žiri u sastavu Mina Lazarević, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili.

Drugo mesto osvojila je desetogodišnja Emilija Đonin , dok je  treći bio Marko Milanović.

Takođe svojim nastupima istakli su se i ostali takmičari i potpuno opravdali epitet finalista u ovom prestižnom takmičenju: Glas ne žice, Dejana Bajić, Infinity Quintet, Katarina Dumančić, Pogrešila Roda, Bojana Stamenov i Dream Team.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>