Region

Svet

Sanja Marinković: Ja lupetam po svim emisijama!

Bliži se 8. mart "Dan žena" pa je tako to i bila tema Sanjine emisije koja je u goste pozvala Jelenu Trivan, Voju Nedeljkovića, Đošu i mlade glumice Ninu Janković i Tamaru Dragičević.

Sanja Marinković: Ja lupetam po svim emisijama!


 

S obzirom da je jedna od mnoštva tema na bazi muško-ženskih odnosa bila i da li se muškarci osećaju ugroženo od žena Voja se prvi javio:

- Ja se stalno osećam ugroženo, dešava mi se često da ne mogu da dođem do reči, desi se da nešto ne razumem gledano iz ženskog ugla tako da mislim da sam zaista ugrožen - našalio se voditelj.



Sanja je napravilo nekoliko lapsusa pa je i sama priznala da lupeta:

- Ja lupetam po svim emisijama, jednom sam u emisiji "Bračni sudija" pitala čoveka da li se u vašem selu svi ne kupaju kao vi? - rekla je Sanja i izazvala smeh u studiju.



Jelena Trivan imala je ideju kako bi izgledala njena idealna žurka na Dan žena:

- Mrka da priča viceve, Dačić da peva Harisove pesme, Joksimović ali bez Jovane da mi otpeva "Ljubavi" i moj muž da plati ceh - ispričala je Jelena i na temu šta je nervira dodala:
 
- Nerviraju me ovi naši "Vipovci" koji govore kako nemaju celulit, kako ne mogu da nose dva puta iste cipele, kako moraju da se oblače markirano i slično, kao da ne žive u Srbiji već ko zna gde, to me jako nervira.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>