Svet

Region

Dženifer Lopez na ivici bankrota zbog dečka?!

Prijatelji pevačice Dženifer Lopez zabrinuti su da će je Kasper samo iskoristiti i odbaciti. Pokušavaju da je ubede da nije iskren i dobar, alii ona veruje samo njemu, čak je i svoje prijatelje odbacila.

Dženifer Lopez na ivici bankrota zbog dečka?!



Dosadilo joj je što je svaki put kad su izašli zajedno na večeru ona morala plaćati račun pa je svom dečku odlučila da daje nedeljni džeparac. Kasper Smart navodno troši mnogo para i više nego što mu Dženifer daje, pa joj stalno uzima još novca.

"Iskorišćava je kako bi se proslavio i obogatio, a ona je toliko zaljubljena da to ne shvata. Porodica i prijatelji na to je upozoravaju, ali ona ne žali da ih sluša" - otkrio je za Star izvor blizak pevačici.

Prijatelji pevačice uvereni su da će Kasper napustiti pevačicu čim skupi dovoljno para i iskoristi je kako god zna i ume.

"Pokupio je sve njene poslovne kontakte i razdvojio je od prijatelja koji je upozoravaju na to kakav je on zapravo pa sad u biti ima samo njega i slepo mu veruje" - dodaje izvor.

Osim što se više ne druži sa nekad najboljim prijateljima, jer ne podržavaju njenu vezu sa mladim plesačem, Dženifer je navodno i na rubu bankrota jer Kasper nekontrolisano troši, a ona sve plaća.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>