Ostalo

Sme�no

Četiri najgore muške osobine

Anketa u kojoj je učestvovalo više od pet hiljada samaca pokazala je koje su to četiri najgore stvari koje odbijaju i žene i muškarce na prvom sastanku.

Četiri najgore muške osobine



Saznajte šta je to što nas kod drugih odbija već na prvi pogled i zapamtite: za ostavljanje prvog utiska nikada se ne dobije druga prilika.

1. Loš zadah

Razgovarati sa nekime ko ima loš zadah je jako neprijatno, ali ljubiti se sa takvom osobom je nepodnošljivo. Nije bitno da li je neprijatan zadah posledica ćevapa sa lukom pre izlaska, pokvarenog zuba, suvih usta ili je reč o nekom drugom uzroku – preko toga gotovo niko na prvom sastanku neće preći.

2. Neurednost

Pod ovime se ne misli na razbarušenu frizuru , već podrazumeva žute zube, mrlju na majici, dlačice koje vire iz nosa, neuredne nokte, neobrijanu bradu... Svaka žena i muškarac žele partnera koji vodi računa o sebi i pazi na svoj izgled.

3. Nepristojnost

Ništa nije manje privlačno nego kada je neko sa kim ste na sastanku bezobrazan prema konobaru, vozaču taksija i slično. Jedno od glavnih pravila na sastanku sa nekim novim jeste biti pristojan. Druga osoba će to primetiti i sigurno ćete je još više privući.

4. Nevaspitanje

Otvoriti devojci vrata, pridržati joj jaknu, preuzeti inicijativu da joj plati piće, otpratiti je do kuće ili slušati je dok govori osnovna su pravila bontona. Ako ih muškarac nije već savladao tokom života, verujte nam da nikada ni neće. O podrigivanju, kopanju nosa i češkanju po međunožju da ne govorimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>