Region

Svet

Nataša Bekvalac izavela sestru Kristinu u provod

Sestre Bekvalac, po povratku kristine sa snimanja "Survivora", u petak veče su se odlično provele u prestoničkom klubu “Soho ripablik”

Nataša Bekvalac izavela sestru Kristinu u provod



Ne zna se ko je koga izveo u grad, tek sestre Bekvalac , Nataša i Kristina, u petak veče su se odlično provele u prestoničkom klubu “Soho ripablik”. Mlađa sestra Bekvalac samo što se vratila sa snimanja rijalitija “Survajvor” (koji na TV Prva počinje da se emituje 12. marta), gde je očigledno skupila snagu i energiju, pa je sa lepom Natom plesala do kasno u noć.

U pauzama, dok su sedele i odmatrale se od đuske, nisu prestajale da čavrljaju i da se smeju. Da li je Kristina prepričavala sestri šta se događalo na ostrvu za preživljavanje, ne zna se, ali se šuška da je tamo planula ljubav između nje i crnogorskog manekena i glumca Nikole Šoća. Priča se i da par u divljini nije skrivao emocije, ali da nisu prešli granicu dobrog ukusa.

No, o tome će se sigurno tek pričati kada rijaliti počne da se emituje. Do tada, objektiv našeg foto-reportera Igora Marinkovića prenosi kako Nataša i Kristina, obučene opušten.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>